SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Order Issue

1. Du kan logge inn på nettstedet vårt med e-posten din og spore ordrestatusen din i "Mine bestillinger" hvis du la inn bestillingen under din registrerte konto.
2. Hvis bestillingen ble plassert uten å logge på, kan du bare bruke "look" opp en enkelt ordre-funksjon for å spore bestillingen din. Se følgende trinn:
1). Gå til Logg inn kontoen min til høyre på nettstedet vårt.
2). Klikk på "ordrestatus"
3). Skriv inn bestillingsnummer og e-postadresse for å se bestillingsinformasjonen.
Hvis du fremdeles ikke kan få bestillingsinformasjonen din, kan du kontakte vår kundeservice-e-post service@zapaka.com .

Beklager å forvirre deg. Siden produktene våre er laget på bestilling, trenger vi noen dager på å forberede det og ytterligere 5-7 dager på å sende det. Din forståelse vil bli høyt verdsatt. Du kan også se spesifikk skreddersømstid og leveringstid på produktsiden.
Når bestillingen er fullført, ordner vi forsendelsen umiddelbart og sender deg en bekreftelses-e-post inkludert sporingsnummeret. Hvis du ikke mottar e-postbekreftelsen før beregnet leveringsdato, kan du kontakte oss.

Vi kan ikke godta bestillinger som kjøper flere stykker for å velge en , dette er ikke en del av vår returpolicy. Alle påløpte tilleggskostnader må bæres av kunden.

Siden vi sammenligner med våre høykostnadskjoler, er salgsprisene våre veldig billige. Zapaka vil bare utstede full refusjon for skadede, defekte eller feil sendte varer, andre situasjoner vil ikke være en del av returpolitikken vår.

Vi er glade for at du ønsker å kjøpe mer fra oss. Siden alle varene er klargjort etter bestillingene, må du først legge inn en ny bestilling og betale for den på nettstedet vårt, og husk deretter å klikke på chat now-knappen på hovedsiden vår, eller du kan klikke på kontakt oss for å sende inn en billett til oss, vi hjelper deg med å kombinere bestillingene dine.

Du kan referere til følgende trinn for å betale for bestillingen.
1. Logg deg på kontoen din og klikk "Mine bestillinger".
2.Finn den ubetalte bestillingen, klikk "Fortsett å betale" for å gå til kassen siden.

Ja det kan du. Det er to typer ordreopphevelse:
1. Avbryte en ubetalt ordre: En ubetalt ordre vil bli kansellert automatisk etter 1 dag.
2. Avbryte en betalt ordre: Hvis du ikke har mottatt e-post om fraktvarsling, kan du kontakte oss innen 24 timer for å kansellere bestillingen.
Vær oppmerksom på at vi IKKE KAN kansellere bestillinger som er sendt ut. Vent derfor til pakken din ankommer. Du kan enten beholde den eller returnere den for refusjon. Vennligst IKKE nekte levering da den ikke-leverte pakken kan bli ødelagt av tredjepartslogistikken.

Hvis du har lagt inn bestillingen din, men ikke mottatt en e-postbekreftelse på at bestillingen ble plassert, ikke bekymre deg! Du kan fremdeles ha en bestilling. Du vil bare prøve følgende for å dobbeltsjekke.

  • Sjekk søppelpostmappen din. Våre e-postbekreftelser kan noen ganger havne der inne.
  • Hvis du logget på via Facebook eller Gmail, sjekk e-postadressen som er koblet til det.
  • Gå til "Mine bestillinger", så vil du kunne se alle bestillingene du har lagt inn, og skal kunne se statusen på bestillingen din.
  • Sjekk bankkontoen din for å være sikker på at det er en transaksjon fra ZAPAKA.
  • Hvis du fremdeles ikke finner noen bekreftelse på at bestillingen din ble plassert, må du definitivt kontakte oss med ditt fulle navn, e-postadresse, telefonnummer og adressen du ga i kassen, slik at vi kan prøve å finne den.