SHOPPING BAG

Your cart is empty.

HVORDAN INITIERE EN RETUR

1. Kontakt kundeservice på nettstedet vårt, med angivelse av varen (e) du vil returnere og årsaken. Vi godtar ikke returnerte varer som ble sendt tilbake av deg direkte uten å sjekke med oss først. Du kan kontakte oss på Whatsapp eller telefonnummer +1(720)641-9067, eller sende e-post til vår service@zapaka.com.

2. Etter å ha mottatt returinstruksjoner fra oss, vennligst pakk opp varen (e) som skal returneres med originalemballasjen. Skriv ditt bestillingsnummer på pakken, som ZAPAKANO0001 slik at pakken din blir gjenkjent enkelt, slik at vi kan løse problemet ditt så snart som mulig.

3. Slipp av pakken din på det lokale postkontoret.

4. De fleste returene behandles innen 7 virkedager etter at vi mottok pakken din. Vi utsteder refusjonen til den opprinnelige måten du betalte for bestillingen på. Når refusjonen din er utstedt, vil du motta en bekreftelses-e-post. Originalt fraktgebyr og returfrakt gebyr refunderes ikke.

* Vær oppmerksom på at alle returene kundene må betale for forsendelseskostnadene.

GENERELL RETURPOLITIKK

1. Du har 7 dager på deg til å bestemme om en vare er riktig for deg. Hvis du vil returnere eller bytte varen, kan du kontakte oss innen 7 dager etter levering.

2. Følgende varer kan ikke returneres, refunderes eller byttes: ① Varer på klarering, ② Tilbehør, ③ Tilpassede varer, ④ Blitsalg, ⑤Black Friday-tilbud (inkludert seksjonen 70 % rabatt/ seksjonen 30 % rabatt/ seksjonen N.Kr.99).

3. Varene må returneres ubrukte, uvaskede, uskadede med alle originale tagger vedlagt. Vi godtar ikke et returnert element som er slitt, skadet, vasket eller endret på noen måte.

4. Varer med ikke-returnerbare merker og gratis gaver kan ikke returneres.

5. Vi godtar ikke returnerte varer som er sendt tilbake uten riktige returforespørsler.

6. Vi tilbyr ikke Freight To Collect (FTC) -tjeneste for pakkene som returneres til oss. Returene blir gjort for egen kostnad.

7. Husk å dobbeltsjekke returene dine før du sender dem ut. Vi er ikke ansvarlige for retur av produkter som ikke er ZAPAKA.

8. Siden alle varer (inkludert standardstørrelse) er bestilt, har vi ikke råd til å godta kjøpet ‘buy-many-keep-one’. Kundeserviceteamet vårt kan kansellere en bestilling som antas å være gjort med den intensjonen.

9. Vi er ikke ansvarlige for returvarer som er tapt eller ødelagt eller pakker blir inspisert av tollvesenet. Kunden skal betale fortolling. Behold kvitteringen med sporingsinformasjon. Beholder kvitteringen med sporingsinformasjon.

10. Vi forbeholder oss retten til å nekte retur hvis mottatt i en uakseptabel tilstand eller uten vår forutgående kunnskap.

11. Forfalt retur og forfalt tapt forårsaket av kunden, vil en refusjon på 40 % bli utstedt tilbake. For eksempel, forfalt å hente pakke, forfalt til assistent for fortolling og så videre).

12. Vi godtar ikke den avviste pakken. En refusjon på 40 % vil bli gitt tilbake. Hvis du trenger en retur, etter at du har mottatt den, kan du kontakte oss.

* Merknad:
• For returer som kunden ber om, er kunden ansvarlig for returfraktkostnadene. De opprinnelige fraktkostnadene vil ikke bli refundert.
• Ved retur av 2-3 varer fra én eller flere bestillinger påløper det et lagerbeholdningsgebyr på 15 % som trekkes fra refusjonsbeløpet; ved retur av 4 eller flere varer fra én eller flere bestillinger påløper det et lagerbeholdningsgebyr på 30 % som trekkes fra refusjonsbeløpet.

FORHOLD

FOR ALLE TILPASSEDE KJOLER:
Hos ZAPAKA forstår vi at du kanskje vil at kjolen skal passe perfekt! For å hjelpe deg, tilbyr vi tilpasset størrelse på de fleste av kjolene våre. Tilpasset størrelse tar like lang tid å lage og sende til deg!

Noen få ting å huske på tilpassede kjoler:
Egendefinerte kjoler er laget spesielt etter målene du gir (byste, midje, hofter, høyde og hul til gulv). Det betyr at ingen andre vil kunne bruke den kjolen når den er laget. På grunn av dette kan vi ikke akseptere retur på tilpassede kjoler. Vennligst dobbeltsjekk dine mål og fargevalg før du bestiller.

Vi forstår at det noen ganger er behov for små endringer, og vi tilbyr begrenset endring for bare våre tilpassede størrelser. Bare send oss et bilde av kvitteringen fra skredderen og bestillingsnummeret ditt, så gjør vi resten! Ja, det er virkelig så enkelt!

FOR ALLE PERSONLIGE OG PERSONLIGE PLEIEPUNKTER:
Alle personlig tilpassede og personlig pleievarer (inkludert øreringer, undertøy, badetøy osv.) Er endelig salg. På grunn av hygieneproblemer er det ingen retur / bytter.

ANNULLERINGSPOLITIK

Vi forstår at å bestille en kjole til din spesielle anledning er en viktig oppgave, og vår avbestillingspolicy ble opprettet med tanke på dette. Det er imidlertid viktig å merke seg at de fleste av kjolene våre blir laget på bestilling, og når opprettelsesprosessen har begynt, kan ikke materialene brukes på nytt. Den gode nyheten er at etter at du har lagt inn bestillingen, er det fortsatt tid til å bestemme deg. Se avbestillingsreglene nedenfor for mer informasjon.

• Ubetalte bestillinger blir automatisk kansellert etter 1 dag.
• Avbestill bestillingen innen 24 timer etter betaling for full refusjon.
• Avbryt bestilling 24-72 timer etter betaling: 80% refusjon + fraktgebyr.
• Avbestill 72-120 timer etter betaling: 50% refusjon + frakt.
• Avbestill bestilling> 120 timer etter betaling: Bare refusjon av fraktgebyr.
• Når bestillingen er sendt, kan den ikke kanselleres.

Hvis du ønsker å kansellere bestillingen din, kan du kontakte vår kundeservice for å fortsette.

* Når du mottar en e-post fra ZAPAKA med tittelen "Bestilling #_______ bekreftet", er betalingen din bekreftet.

FAQS

Hva er retur- / bytteprosessen din?

Du må kanskje kontakte oss for å starte returprosessen innen 7 dager etter at du har mottatt varene. Vår ettersalgsavdeling vil håndtere problemet.

Hva kan returneres eller byttes ut?

Retur må mottas i ny stand og få bekreftelse fra vår kundeservice; ubrukt, uvasket, og med den hygieniske fôren og merkene intakte. Varer som returneres med åpenbar bruk, sminke, dyrehår, dander, deodorant, parfyme eller lignende produktflekker kan være gjenstand for benektelse.

Sko må returneres i sin originale skoboks og plasseres i en ekstra eske for transport. Skader på skoesken gjør at sko ikke kan komme tilbake. Varer som selges som sett må returneres med riktig størrelse, som solgt. Hvis mottatt er skadet, vil sko bli sendt tilbake og med forbehold om ekstra fraktkostnader.

Endelige salgsprodukter kan ikke returneres, refunderes eller byttes ut. Gavekort kan ikke returneres eller refunderes.

Hva er returpolitikken din?

ZAPAKA vil utstede full refusjon inkludert frakt for eventuelle ødelagte, defekte eller feil sendte gjenstander. Hvis varen din er skadet eller defekt, kan du kontakte vårt kundeserviceteam direkte for å få hjelp til å behandle returen. If the return is caused by the consumer, consumer should be responsible for the shipping fee. The specific fee should be based on the express company you choose. If due to our reasons, the goods received are damaged or not correct, and the consumer is not required to bear the shipping fee for this reason.

Hvor er refusjonen min?

Refusjoner av alle slag behandles alltid tilbake til den opprinnelige betalingsmåten, og for øyeblikket har vi ikke muligheten til å endre betalingsmåten.
• Det tar vanligvis opptil 5-7 virkedager å behandle refusjonen. Når refusjonen er behandlet på slutten, vil vi sende deg en bekreftelse via e-post.
• For returvarer som trenger refusjon, må pakken først behandles tilbake til vårt lager etter at vi har mottatt pakken din. Det tar vanligvis omtrent 10 dager å motta pakken og håndtere refusjonen.
• All PayPal-betaling kan bare refunderes via PayPal, all kredittkortbetaling refunderes bare til det originale kredittkortet.
I det usannsynlige tilfellet at du ikke har mottatt en e-post etter tidsrammen vist ovenfor, vennligst kontakt oss, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Vil du belaste et returhåndteringsgebyr for retur eller bytte?

Det er ingen returhåndteringsgebyr. Kundene er imidlertid ansvarlige for å betale returfraktkostnaden.

Jeg returnerte pakken. Når kan jeg motta refusjonen?

Det kan ta opptil ti virkedager før returen din blir behandlet når den når vårt lager. Vi sender deg en bekreftelses-e-post når refusjonen er utstedt.

TRENGER DU MER HJELP?

Nettprat
Tilgjengelig på virkedager (mandag-fredag)