SHOPPING BAG

Your cart is empty.

HVORDAN INITIERE EN RETUR

1. Kontakt kundeservice på nettstedet vårt, med angivelse av varen (e) du vil returnere og årsaken. Vi godtar ikke returnerte varer som ble sendt tilbake av deg direkte uten å sjekke med oss først. Du kan kontakte oss på Whatsapp eller telefonnummer +1(720)641-9067, eller sende e-post til vår service@zapaka.com.

2. Etter å ha mottatt returinstruksjoner fra oss, vennligst pakk opp varen (e) som skal returneres med originalemballasjen. Skriv ditt bestillingsnummer på pakken, som ZAPAKANO0001 slik at pakken din blir gjenkjent enkelt, slik at vi kan løse problemet ditt så snart som mulig.

3. Slipp av pakken din på det lokale postkontoret.

4. De fleste returene behandles innen 7 virkedager etter at vi mottok pakken din. Vi utsteder refusjonen til den opprinnelige måten du betalte for bestillingen på. Når refusjonen din er utstedt, vil du motta en bekreftelses-e-post.

* Vær oppmerksom på at alle returene kundene må betale for forsendelseskostnadene.

GENERELL RETURPOLITIKK

1. Du har 7 dager på deg til å bestemme om en vare er riktig for deg. Hvis du vil returnere eller bytte varen, kan du kontakte oss innen 7 dager etter levering.

2. Følgende varer kan ikke returneres, refunderes eller byttes: ① Varer på klarering, ② Tilbehør, ③ Tilpassede varer, ④ Blitsalg.

3. Varene må returneres ubrukte, uvaskede, uskadede med alle originale tagger vedlagt. Vi godtar ikke et returnert element som er slitt, skadet, vasket eller endret på noen måte.

4. Varer med ikke-returnerbare merker og gratis gaver kan ikke returneres.

5. Vi godtar ikke returnerte varer som er sendt tilbake uten riktige returforespørsler.

6. Vi tilbyr ikke Freight To Collect (FTC) -tjeneste for pakkene som returneres til oss. Returene blir gjort for egen kostnad.

7. Husk å dobbeltsjekke returene dine før du sender dem ut. Vi er ikke ansvarlige for retur av produkter som ikke er ZAPAKA.

Merk: Den originale fraktavgiften og fraktgarantien refunderes ikke.

ANNULLERINGSPOLITIK

Vi forstår at å bestille en kjole til din spesielle anledning er en viktig oppgave, og vår avbestillingspolicy ble opprettet med tanke på dette. Det er imidlertid viktig å merke seg at de fleste av kjolene våre blir laget på bestilling, og når opprettelsesprosessen har begynt, kan ikke materialene brukes på nytt. Den gode nyheten er at etter at du har lagt inn bestillingen, er det fortsatt tid til å bestemme deg. Se avbestillingsreglene nedenfor for mer informasjon.

• Ubetalte bestillinger blir automatisk kansellert etter 1 dag.
• Avbestill bestillingen innen 24 timer etter betaling for full refusjon.
• Avbryt bestilling 24-72 timer etter betaling: 80% refusjon + fraktgebyr.
• Avbestill 72-120 timer etter betaling: 50% refusjon + frakt.
• Avbestill bestilling> 120 timer etter betaling: Bare refusjon av fraktgebyr.
• Når bestillingen er sendt, kan den ikke kanselleres.

Hvis du ønsker å kansellere bestillingen din, kan du kontakte vår kundeservice for å fortsette.

* Når du mottar en e-post fra ZAPAKA med tittelen "Bestilling #_______ bekreftet", er betalingen din bekreftet.

FAQS

Hva er retur- / bytteprosessen din?

Du må kanskje kontakte USA for å starte returprosessen innen syv dager etter at du har mottatt varene dine. Vår ettersalgsavdeling vil håndtere problemet.

Hva kan returneres eller byttes ut?

Retur må mottas i ny stand og få bekreftelse fra vår kundeservice; ubrukt, uvasket, og med den hygieniske fôren og merkene intakte. Varer som returneres med åpenbar bruk, sminke, dyrehår, dander, deodorant, parfyme eller lignende produktflekker kan være gjenstand for benektelse.

Sko må returneres i sin originale skoboks og plasseres i en ekstra eske for transport. Skader på skoesken gjør at sko ikke kan komme tilbake. Varer som selges som sett må returneres med riktig størrelse, som solgt. Hvis mottatt er skadet, vil sko bli sendt tilbake og med forbehold om ekstra fraktkostnader.

Endelige salgsprodukter kan ikke returneres, refunderes eller byttes ut. Gavekort kan ikke returneres eller refunderes. Smykker og solbriller under $ 25 kan returneres, men kan ikke byttes.

Hva er returpolitikken din?

ZAPAKA vil utstede full refusjon inkludert frakt for eventuelle ødelagte, defekte eller feil sendte gjenstander. Hvis varen din er skadet eller defekt, kan du kontakte vårt kundeserviceteam direkte for å få hjelp til å behandle returen.

Hvor er refusjonen min?

Refusjoner av alle slag behandles alltid tilbake til den opprinnelige betalingsmåten, og for øyeblikket har vi ikke muligheten til å endre betalingsmåten.
• Det tar vanligvis opptil 5-7 virkedager å behandle refusjonen. Når refusjonen er behandlet på slutten, vil vi sende deg en bekreftelse via e-post.
• For returvarer som trenger refusjon, må pakken først behandles tilbake til vårt lager etter at vi har mottatt pakken din. Det tar vanligvis omtrent 10 dager å motta pakken og håndtere refusjonen.
• All PayPal-betaling kan bare refunderes via PayPal, all kredittkortbetaling refunderes bare til det originale kredittkortet.
I det usannsynlige tilfellet at du ikke har mottatt en e-post etter tidsrammen vist ovenfor, vennligst kontakt oss, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Vil du belaste et returhåndteringsgebyr for retur eller bytte?

Det er ingen returhåndteringsgebyr. Kundene er imidlertid ansvarlige for å betale returfraktkostnaden.

Jeg returnerte pakken. Når kan jeg motta refusjonen?

Det kan ta opptil ti virkedager før returen din blir behandlet når den når vårt lager. Vi sender deg en bekreftelses-e-post når refusjonen er utstedt.

TRENGER DU MER HJELP?

Nettprat
Tilgjengelig på virkedager (mandag-fredag)