SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Hvorfor ZAPAKA?

ZAPAKA er en internasjonal B2C kjoler mote e-handelsplattform. Selskapet fokuserer hovedsakelig på dameklær, og har som mål å tilby stilige kvalitetsprodukter til tiltalende priser til alle brukere i verden.

Se nå

See more

8 enkle grunner til at du bør velge ZAPAKA

1.Produktdesign

Alt begynner når en idé, eller en tanke, blir unnfanget av designeren. Hver og en av designerne våre har sin egen unike sans for mote; noen fokuserer på å skape elegante, søte, atletiske, sexy, trendy og alle forskjellige stiler.


2.Fotografering

Gjennom kreative samarbeid med fotografer og modeller, sosiale påvirkere. Vi er i stand til å fange detaljene i hver stil som du kan forhåndsvise før du tar en kjøpsbeslutning.


3.
Produksjon

Alle produktene våre er laget av maskiner som legger vekt på presisjon og oppmerksomhet på detaljer og stil. Vi setter pris på kvalitet, og noen ganger blir produktene våre laget av personer som har erfaring med håndsøm.


4.Premium kvalitet

Hos ZAPAKA går vi ikke på kompromiss med kvalitet, komfort og passform. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å uttrykke deg i stedet for bare å lage en kjole. Premiumkvalitet har alltid vært prinsippet for vårt arbeid. Det blir holdt regelmessige samtaler med våre ansatte som forfrisker dem om kvalitet. Vi forstår at det å opprettholde et høyt kvalitetsnivå av kjolematerialet er kjernebevisstheten som hele vår innsats eksisterer på. Kvalitetssikringsplan er nøye formulert og våre kvalitetskontrolleksperter følger kontinuerlig med på hvert eneste produksjonsstadium for å sikre førsteklasses kvalitet.


5.Vårt team

Vi er en gruppe ambisiøse fagpersoner som spesialiserer seg på kvalitetsvurdering og klesdesign, prototype, materialvalg og service. Alle ekspertene våre har god erfaring med mange års arbeid innen sine respektive fagfelt.


6.Prisgaranti

Vi er dedikert til å etablere ZAPAKA som et kjolemerke i verdensklasse. Vi holder prisene rimelige og svært konkurransedyktige. Vårt prinsipp i denne forbindelse er rimelig fortjeneste og høy omsetning. Vi håper å skalere forskjellen ved å få grossistbestillinger.


7. Raskeste vendetid

Ved streng produksjonsplanlegging og kontinuerlige oppfølgingshandlinger opprettholder vi vår forpliktelse til leveringstid. Vi forstår viktigheten av rettidig levering av kjolematerialet for å opprettholde påliteligheten til våre kunder. Vi forsikrer våre kunder om rettidig levering. Vi kan også levere materialene på dørtrinnet hvis kundene ønsker det.


8.Levering over hele verden

Vi har vår egen lagringsavdeling i alle deler av verden, så vi distribuerer til alle deler av verden! Vi har et sterkt nettverk av leveringstjenester over hele verden. Kundene kan dra nytte av det veletablerte leveringsnettverket for å få sine bestilte kjoler på dørtrinnene. Når du bestiller på nettstedet vårt, vil vi levere varene til deg fra lageret nærmest deg, slik at du kan motta varer du bestilte på raskeste tid.