SHOPPING BAG

Your cart is empty.


Vi er mer enn en produsent av vintage kjoler, og vi tilbyr en revolusjonerende løsning for detaljhandlere av vintage kjoler for å tjene penger.
Produsent av vintage kjoler ZAPAKA tilbyr deg et ganske stort utvalg av vintage kjoler til produsentens priser.
Fabrikk direkte ordrepris Opptil 25% avslag på vanlige engrospriser.

OM ZAPAKA

ZAPAKA er skapt av en jentes kjærlighet til vintageklær, og er her for å servere likesinnede retro- og vintageinspirerte motefiser. ZAPAKA har 50 års erfaring med vintage kjoler, noe som har gjort det mulig for oss å skape gunstige betingelser for samarbeid for oss og for kundene. Vi er ikke bare en nettbutikk, men også en produsent som designer og produserer vintage kjoler, promenadekjoler og bryllupsgjest kjoler til butikker direkte.

FANTASTISKE HELSEPRISER

Vi har en egen designavdeling med mer enn 10 motedesignere for klær, og produserer produkter i vår egen fabrikk. Dette gjør at vi kan tilby veldig gode priser til våre grossistkunder. Vi ser frem til å samarbeide med forretningsmenn fra forskjellige land i verden! Å samarbeide med oss kan spare deg for mange kostnader og redusere tapet!

ZAPAKA våger å være forskjellig

Vi tilbyr ikke bare våre merkeutforminger og fortsetter å lansere nye ankomster kontinuerlig, og tilbyr også en produktserie med ett stopp av ditt eget merke, som inkluderer design, OEM-service og til og med dør-til-dør-leveringstjeneste til dine kunder. Vi kan garantere beste kvalitet og laveste pris til alle partnere!

Du bør ikke drive virksomheten din helt alene. Virksomheten din skal ivaretas og støttes, uten engang bekymring. Vi vil at du skal lene deg tilbake og glede deg over forretningene dine for vintage og prom & brudekjoler. Det er nettopp derfor vi lanserte Partner Engagement Program. Ved å bli vår partner vil du kunne glede deg over mange fordeler uten å måtte ta risiko.

Plan A
Bli Zapaka-forhandler

     Fabrikk direkte ordrepris fra ‎€49 
     Stil og kvalitet sammenlignbar med designermerker
     Fabrikk direkte levering med 1-2 uker
     Ingen stilavvikling
     Dør til dør leveringstjeneste til kundene dine om nødvendig

Plan B
Ditt eget merke

     En-til-en designtjeneste
     One-stop service av merking og emballasje
     Fabrikk direkte levering med 3 - 4 uker
     Prøve fra direkte fabrikkbestillingspris fra ‎€99, opptil 25% avslag for          ombestilling
     Dør til dør leveringstjeneste til kundene dine om nødvendig

Er du klar til å bli vår forretningspartner? Så søk i dag!
(Vennligst send tilbake til service@zapaka.com)