SHOPPING BAG

Your cart is empty.


Hvor forhandlere og designere bestiller høykvalitets vintage kjoler, ballkjoler, bryllupskjoler og tilbehør i større kvantum.
Vi er mer enn en produsent av vintagekjoler. Vi tilbyr en revolusjonerende løsning for forhandlere av vintagekjoler for å tjene penger. Produsent av vintagekjoler ZAPAKA tilbyr deg et ganske stort utvalg av vintagekjoler til produsentens priser. Direkte fabriksbestillingspris opp til 25% rabatt på alminnelige grossistpriser.

OM ZAPAKA

Skapt ut fra en jentes kjærlighet til vintageklær, er ZAPAKA her for å tjene likesinnede retro- og vintage-inspirerte motevenner. ZAPAKA har 50 års erfaring med vintagekjoler. Det har gjort det mulig for oss å skape gunstige betingelser for samarbeid for oss og for kundene. Vi er ikke bare en online-forhandler, men også en produsent som designer og produserer vintagekjoler, ballkjoler og bryllupskjoler for butikker.

FANTASTISKE GROSISTPRISER

Vi har en egen designavdeling med mer enn 10 motedesignere, og produserer produkter i vår egen fabrikk. Dette gjør at vi kan tilby veldig gode priser til våre grossistkunder. Vi ser frem til å samarbeide med forretningsmenn fra forskjellige land i verden! Samarbeid med oss ​​kan spare deg for mange kostnader og redusere tapet ditt!

ZAPAKA TØRR Å VÆRE ANNERLEDES

Vi tilbyr ikke bare våre merkevare design og fortsetter å lansere nyheter hele tiden, vi tilbyr også en enestående serviceproduktlinje av ditt eget merke, som inkluderer design, OEM-service og til og med dør-til-dør-leveringstjeneste til dine kunder. Vi kan garantere beste kvalitet og laveste pris til alle partnere!

Du bør ikke drive virksomheten helt alene. Virksomheten din skal ivaretas og støttes, uten bekymring. Vi vil at du skal lene deg tilbake og nyte virksomheten med vintage, selskap, og bryllupskjoler. Nettopp derfor lanserte vi Partner Engagement Program. Ved å bli vår partner, vil du nyte mange fordeler uten å måtte ta risiko.

Plan A
Bli en ZAPAKA-forhandler

     Direkte fabrikkpris fra N.Kr490 
     Stil og kvalitet som kan sammenlignes med designermerker
     Fabrikk direktelevering fra 1-2 uker
     Ingen oppfør av stil
     Dør-til-dør leveringstjeneste til kundene dine om nødvendig

Plan B
Planlegg ditt eget merke

     En-til-en-designtjeneste
     One-stop-tjeneste for merking og emballasje
     Fabrikk direkte levering fra 3 - 4 uker.
     Eksempel på direktefabrikkpris fra N.Kr1000, opptil 25% avslag for gjentatt bestilling
     Dør-til-dør leveringstjeneste til dine kunder hvis behov

Er du klar til å bli vår forretningspartner? Søk i dag!
(Vennligst send til wholesale@zapaka.com)