SHOPPING BAG

Your cart is empty.


1. Premium kvalitet

Hos ZAPAKA går vi ikke på akkord med kvalitet, komfort og passform. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å uttrykke deg fremfor bare å lage en kjole. Premiumkvalitet har alltid vært prinsippet i vårt arbeid. Regelmessige samtaler blir gitt til våre ansatte forfriskende dem om kvalitet. Vi forstår at det å opprettholde et høyt nivå på klesmaterialet er kjernebevisstheten som hele vår bestrebelse består av. Kvalitetssikringsplan er formulert omhyggelig, og våre kvalitetskontrolleksperter holder kontinuerlig vakt på hvert eneste produksjonsstadium for å sikre premium kvalitet.

2.Erfarne team

Menneskelige ressurser er eiendelen vår. Vi har en streng screeningprosedyre for valg av ansatte og ansatte. De ansatte får regelmessig opplæring for å oppgradere kunnskapsnivået. Alle våre eksperter er godt erfarne med mange års arbeid innen sine respektive fagfelt. Vi er en gruppe av ambisiøse fagpersoner som spesialiserer seg på kvalitetsvurdering og plaggdesign, prototype og materialvalg.

3. Prisgaranti

Vi er opptatt av å etablere ZAPAKA som et klesmerke i verdensklasse. Vi holder våre priser rimelige og meget konkurransedyktige. Vårt prinsipp i denne forbindelse er rimelig fortjeneste og høy omsetning. Vi håper å skalere forskjellen ved å få engrosordrer.

4.Fastest behandlingstid

Ved streng produksjonsplanlegging og kontinuerlig oppfølging, opprettholder vi vårt engasjement for leveringstid. Vi forstår viktigheten av rettidig levering av klesmaterialet for å opprettholde merkevaresikkerheten til våre kunder. Vi forsikrer våre kunder om rettidig levering. Vi kan også levere materialene på dørsteget hvis kundene ønsker det.

5. Levering over hele verden

Vi har en egen lagringsavdeling i alle deler av verden, så vi distribuerer til alle verdensdeler! Vi har et sterkt nettverk av leveringstjenester over hele verden. Kundene kan dra nytte av det veletablerte leveransenettverket for å få bestilte kjoler på døren. Når du legger inn en bestilling på vår hjemmeside, vil vi levere varene til deg fra lageret nærmest deg, slik at du kan motta varer du bestilte på den raskeste tiden.

 

6. Enhver bestilling er velkommen

Kundene er våre guder. Vi har ikke holdt noe lokk på minimum bestillingsmengde. Vi er opptatt av å gi like stor betydning for store så vel som små kunder. Salg av alle størrelser, fra små sendinger til mange tusen.