SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Enkel Retur Og Utveksling

Vi håper du elsker ZAPAKA-kjøpet, men hvis du ikke er 100% fornøyd, har vi muligheter for å få deg i den perfekte kjolen:

Zapaka N.O Returrett

* Refusjoner: Motta refusjon tilbake til den opprinnelige betalingsmåten.

* Utveksling: Zapaka tillater utveksling for det samme produktet i en annen størrelse hvis varen er på lager.

Returforespørsler må skje innen 14 dager etter leveringsdatoen.

Alle gjenstandene skal returneres i samme stand som da du mottok dem: uslitt, uskadet, salgbart, med originale merker og emballasje. Varer som returneres med tegn på åpenbar bruk kan være gjenstand for at returen blir avvist og varen returnert til kunden på deres bekostning.

N.O returnerer instruksjoner

1. Gå til retursiden vår for å starte returen.

2. Velg varene du returnerer, hvorfor du returnerer hvert element, og om du ønsker refusjon eller bytte.

(Utveksling kan gjøres for samme vare i en annen størrelse hvis lager tillater det.)

3. Fullfør returen og skriv ut retur-etiketten og fakturaen.

4. Pak inn bestillingen, ikke glem å ta med returfakturaen! Sørg for å bruke sikker emballasje.

5. Sett returforsendelsesetiketten på pakken og slipp den av på nærmeste postkontor eller FedEx.

Internasjonale og returinstruksjoner

1. Merk varene du returnerer på pakksedlen.

2. Vær oppmerksom på om du ønsker refusjon eller bytte.

3. Pak inn bestillingen, ikke glem å ta med pakksedlen! Sørg for å bruke sikker emballasje.

Internasjonal og utvekslingspolitikk

Børs vil bli behandlet når bestillingen din blir mottatt tilbake til Zapaka. Vi belaster ditt originale kort eller PayPal-konto for kostnadene for å sende utvekslingen. Hvis det er en prisforskjell mellom de utvekslede varene, vil vi enten belaste eller tilbakebetale kortet eller PayPal-kontoen din, avhengig av hva som kreves for å fullføre utvekslingsforespørselen.

Hvis du velger å bytte mot en vare med lik eller mer verdi, vil Zapaka frafalle gjenstander relatert til. Denne policyen brukes per vare.

Vær oppmerksom på at det vil ta opptil to uker før utvekslingen kommer til anlegget vårt. For utvekslinger som er nødvendig, anbefaler vi at du legger inn en bestilling på den nye varen nå og sender den originale varen tilbake for refusjon.

Avvist pakker

Hvis du nekter å levere pakken din av en eller annen grunn, vil du bli holdt ansvarlig for å betale kostnadene for frakt til deg og tilbake til Zapaka. Fraktkostnadene blir trukket fra refusjonen din. I tillegg kan pakker som avvises, ta flere uker eller lenger tid å bli mottatt tilbake til våre fasiliteter, og transittiden er helt i hendene på fraktselskapet. Zapaka vil ikke tilbakebetale deg for bestillingen før varene er returnert til vårt anlegg.

Refusjoner

Hvis returen skyldes forbrukeren, bør forbrukeren være ansvarlig for fraktgebyret. Den spesifikke avgiften skal være basert på ekspressfirmaet du velger.
Hvis de mottatte varene på grunn av våre årsaker blir skadet eller ikke korrekte, og forbrukeren ikke er pålagt å betale forsendelsesavgiften av denne grunn.
Ingen fornyingsgebyr belastes forbrukerne for retur av et produkt.

Din retur vil bli behandlet med innen 5-7 virkedager når den er levert til vårt anlegg, vil du motta en kvittering på e-post når refusjonen er behandlet. Vennligst la 4-7 virkedager før refusjonen reflekteres på kredittkortkontoen din. Refusjonen kan gjenspeiles i neste uttalelse. PayPal-refusjon skal vises innen 24 timer.

Skadet avkastning

Hvis du har mottatt en skadet vare eller feil vare, må du IKKE returnere med etiketten i pakken. Du må kontakte kundeservicen din innen 48 timer etter at du mottok bestillingen din for å motta et retur autorisasjonsmerke. Hvis en skadet eller feil vare blir returnert uten varsel fra vår kundeserviceavdeling, vil alle mulige omkoblingsgebyrer gjelde.

MERK:

Vi har ikke råd til å godta kjøpet "kjøpe-mange-hold-en-purchase" , dette er ikke innenfor området for enkel returrett.

Ettersom kjoleprisene er super lave i vårt amerikanske lager, uten kvalitetsproblemet, godtar vi ikke noe retur og refusjon.

Hvis du vil få et returnummer, kan du klikke her.