SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Enkel retur og bytte

Vi håper du elsker ZAPAKA-kjøpet ditt, men hvis du ikke er fornøyd med varene våre og vil sende dem tilbake for å få refusjon eller bytte, kan du sende en melding til vår kundeservice etter salg (e-postadresse: aftersale@zapaka.com), de vil svare på 24 timer (unntatt helger) og gi deg ytterligere informasjon og noen nyttige råd.

Retningslinjer for ZAPAKA

* Refusjoner: Motta tilbakebetaling til den opprinnelige betalingsmåten.

* Returer:

1. Ta kontakt med oss ​​før du sender varen tilbake til oss for refusjon. Vi godtar ikke returnerte varer som ble sendt tilbake av deg direkte uten å sjekke med oss ​​først.

2. Skriv ditt bestillingsnummer på pakken, som ZAPAKAUS0001, slik at pakken din er lett gjenkjennelig, slik at vi kan løse problemet ditt så snart som mulig.

3. Du må påta deg ekspress-gebyr selv.

4. Etter at vi har forsikret oss om at vi har mottatt returpakken, vil vi kontakte deg og gi deg refusjon eller bytte.

Retur instruksjoner

  • Retur kan godtas innen 7 dager som nedenfor

Returene fra kundene våre er akseptable innen 7 dager etter at du har mottatt pakken. Når vi bekrefter ankomst av pakken du returnerte, vil vi gi pengene tilbake. Varer som kan returneres eller refunderes ved mottak, må følge kriteriene nedenfor:

1. Forsikre deg om at produktene ikke er i bruk og ikke påvirker sekundærsalg.

2. Produktet må være i god stand. Det vil si ingen rifter, ikke skadet / ødelagt eller tilsmusset ved ankomst.

3. Produktstørrelse / farge som original var bestilt.

4. Fordi vi blir belastet portoen for forsendelsen fra logistikkselskapet, vil vi bare refundere summen av det varen kostet deg. Det er vårt ansvar.

5. Når du har returnert produktene, vennligst informer oss om følgende informasjon i kontoen din der du kan finne et skjema

① Bestillingsnr., For eksempel ZAPAKAUS0001

② Mengde av hver vare

③ Foto av produktene du sendte tilbake

④ Foto av fraktetiketten på pakken zapaka.com sendt til deg

⑤ Foto av fraktetiketten i pakken du sendte til zapakano.com

6. Fraktavgiften belastes av budfirmaet, så returavgiften blir gitt fra din side.

  • Steg:

1. Ta kontakt med kundeservice om informasjonen vi trenger før du sender pakken tilbake.

2. Send pakken tilbake til oss.

3. Etter at du har returnert produktene, vennligst opplys vår kundeservice med informasjonen du samler inn ovenfor eller legg til i kontoen din, der du kan finne et skjema for å laste opp informasjonen.

4. Etter å ha bekreftet informasjonen, vil vi refundere pengene direkte til kontoen din. Beløpet er fryst inntil vi mottar pakken.

5. Vi aktiverer refusjonen på kontoen din når vi får pakken, så kan du bruke den til en ny bestilling.

Full tilbakebetaling
Vi tilbyr full refusjon på alle gjenstander som blir funnet å være defekte eller skadet på grunn av produksjonsfeil. Skader forårsaket på grunn av tredjepart eller kundens egen feil gjelder ikke for refusjonen.

Delvis tilbakebetaling
Vi tilbyr også en delvis refusjon på returnerte varer som mangler noen originaldeler. I et slikt tilfelle kan kunden bare få delvis refusjon.

Kunder vil bare bli belastet en gang for fraktkostnader (dette inkluderer retur); Ingen ekstra kostnad må betales av forbrukerne for retur av produktet. Ved gratis post er forbrukerne ansvarlige for fraktkostnadene ved retur.

MERK:

Vi har ikke råd til å godta 'kjøp mange-behold-en’, dette er ikke innenfor våre enkle retur regler.

Ettersom prisene på kjolene er veldig lave på vårt Amerikanske varelager, uten at det går på bekostning for kvaliteten, godtar vi ikke retur og refusjon.

Hvis du ønsker å få et returnummer, kan du klikke her.