SHOPPING BAG

Your cart is empty.

VÅR FABRIKK

Som en av de ledende online-leverandørene av kjoler og tilbehør, har våre produkter hatt stor popularitet over hele verden. Hver av våre produkter er laget nøysomt i henhold til bildene og med høy kvalitet. De ferdige produktene vil gjennomgå en rekke inspeksjoner før de blir sendt til deg. Det kan du være trygg på.

 

2002

Vi åpnet vår egen fabrikk og verkstedet. Siden etableringen av selskapet vårt har vi vært dedikert til forskning og produksjon av dameklær og annet tilbehør, sko, vesker og andre moteartikler.

 

 

 

2018

Etter 16 års utforskning har vi endelig laget vårt eget komplette forskningssystem, produksjonssystem, kvalitetsstyringssystem og kundeservice-system. Vi produserer hovedsakelig vintagekjoler, blonderkjoler, bryllupskjoler, kjoler til spesielle begivenheter, kjoler til bryllupsfest og tilbehør. De fleste av dem selges til det europeiske og amerikanske high-end markedet. Kunder kan bla gjennom det store utvalget på nettet og velge favorittkjoler med stor tilfredshet.


 

 


VÅRE PRODUKTER

Vi tilbyr flere glamorøse løsninger på skjønnhetene våre:

 

 

 

 

 

TRINN 1 - KJOLEDESIGN

Et perfekt design tar designerene minst en ukes tid med kontinuerlig finjustering. Innledende kommunikasjon er et veldig viktig skritt for å unngå tap av verdifull tid.


 


 

 

 

 

 TRINN 2 - VELG STOFF OG DEKOR

Vi har mange forskjellige stoffer og pynt på lager, som er elegante og i høy kvalitet. Disse viktige detaljene avgjør kvaliteten på kjolene. Mange fabrikker produserer kjoler med billige materialer. Derfor ser du at noen kjoler er til utrolig lave priser fra nettbutikker, noen brudekjoler er enda lavere enn $ 100. Vi selger ikke kjoler av billig kvalitet i ZAPAKA. 

 

TRINN 3 - TILBEREDNING

Som vi alle vet, bør en perfekt kjole se attraktiv ut i butikkvinduet. Det burde også være behagelig for deg å vise kroppen din fra sin beste side. Derfor har en erfaren skredder en veldig viktig rolle i å skreddersy.

 

TRINN 4 - START KLIPPING OG TILPASSNING

Klipping er et annet viktig skritt i å lage en brudekjole. Ulike stoffer har forskjellige sy-teknikker. Det er tidskrevende arbeid. ZAPAKAs-skreddere holder seg til å presentere de beste verkene sine for kundene. Etter å hasørget for at alle de foregående detaljene er perfekte, vil vi starte skreddersying av kjoler. Vi kaller kjolene som ikke har noen utsmykninger, vanlig kjole. ZAPAKA nøyaktig og uten slingringsmonn, gjennom hele sy-prosessen.


TRINN 5 - UTSMYKKINGS SØM

Dekorasjonsdesignere lager kjoleutsmykinger for hånd i henhold til kjoledesignet. Det krever tålmodighet og presisjon, spesielt for noen små, men kompliserte designede utsmykninger.

 

 

 

 

 

 

TRINN 6 - KVALITETSKONTROLLEN

Når det siste skredder-trinnet er ferdig, vil alle elementene til hvert trinn gjennomgå en kvalitetsinspeksjon. ZAPAKA er forpliktet til å bare tilby kvalifiserte produkter til kunder. Handle med ZAPAKA, vi er dedikerte til å gjøre den store dagen din perfekt!

 

 

  1996

fabrikken vår har vært OEM av mange amerikanske og tyske selskaper.

 

 

 

HONG KONG HUAWUQUE TRADING CO.,LIMITED

Registration Number: 2718393