SHOPPING BAG

Your cart is empty.

VÅR FABRIK

Kontoret vårt er lokalisert i Hong Kong og fabrikken ligger på det kinesiske fastlandet hvor produktene sendes fra. Som en av de ledende online leverandørene av kjoler og tilbehør, har våre produkter hatt stor popularitet over hele verden. Hver av produktene våre er laget strengt i henhold til bildene og med høy kvalitet. Og de ferdige produktene vil gjennomgå en rekke inspeksjoner før de sendes til deg. Du kan være trygg på det.

 

2002

Vi satte opp vår egen fabrikk og verkstedet. Siden etableringen av selskapet vårt, har vi vært dedikert til forskning og produksjon av dameklær og annet tilbehør, sko, vesker og andre moteartikler.

 

 

 

2018

Etter 16 års leting har vi endelig laget vårt eget komplette forskningssystem, produksjonssystem, kvalitetsstyringssystem og kundeservice. Vi produserer hovedsakelig vintagekjoler, blonderkjoler, brudekjoler, kjoler til spesielle begivenheter, bryllupsfestkjoler og tilbehør. De fleste av dem selges til det europeiske og amerikanske high-end markedet. Kunder kan bla gjennom det store utvalget på nettet og velge favorittkjoler med stor tilfredshet. Zapaka er stolt av eksepsjonell kundeservice, høy kvalitet og rimelige priser.


 

 


VÅRE PRODUKTER

Vi tilbyr flere glamorøse løsninger på skjønnhetene våre:

 

 

 

 

 

TRINN 1 - KJOLE DESIGN

En perfekt design tar designere minst ukes tid å tilpasse seg kontinuerlig. Foreløpig kommunikasjon er et veldig viktig skritt for å unngå verdifull tidssvinn.


 


 

 

 

 

 TRINN 2 - VELG STOFF & Pynt

Vi har mange stoffer og pynt på lager, som er elegante og i høy kvalitet. Disse viktige detaljene avgjør kvaliteten på kjolene. Mange fabrikker produserer kjoler med billige materialer. Derfor ser du at noen kjoler er til utrolig lave priser fra nettbutikker, noen brudekjoler er enda lavere enn $ 100. Vi selger ikke kjoler av billig kvalitet i Zapaka. 

 

TRINN 3 - TILBEREDNING

Som vi alle vet, bør en perfekt kjole se attraktiv ut i butikkvinduet. Det burde også være behagelig for deg og vise kroppen din til perfeksjon. Derfor har en erfaren skredder en veldig viktig rolle i å skreddersy.

 

TRINN 4 - START KLIPPING & SYING

Klipping er et annet viktig skritt i å lage en brudekjole. Ulike stoffer har forskjellige skredderteknikker. Det er tidskrevende arbeid. Zapaka-skreddere holder seg til å presentere sine beste verk for kundene. Etter å ha sørget for at alle de foregående detaljene er perfekte, begynner vi å skreddersy Plain Dress. Vi kaller de kjolene som ikke har noen utsmykninger, vanlig kjole. Zapaka viser Obsessive-Compulsive i hele skreddersyringsprosessen.


TRINN 5 - SYDING AV Pynt

Pyntdesignere lager kjoleutsmykker for hånd i henhold til kjeldesignet. Det krever tålmodighet og omhyggelighet, spesielt for noen små, men kompliserte designede utsmykninger.

 

 

 

 

 

 

TRINN 6 - KVALITETSKONTROLLEN

Når det endelige skreddersømstrinnet er ferdig, vil funksjonærene til hvert trinn få kvalitetsinspeksjon av sitt eget arbeidssted. Zapaka er forpliktet til å bare tilby kvalifiserte produkter til kunder. Handle med Zapaka, vi er dedikert til å gjøre den store dagen mer perfekt!

 

 

  1996

  fabrikken vår har vært OEM av mange amerikanske og tyske selskaper.