SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Account

Vi respekterer personvernet ditt og holder din personlige informasjon konfidensiell.
Når du besøker nettstedet vårt, lagres informasjonen som samles inn av nettleseren din, for eksempel navn, telefonnummer, postnummer og adresse. Informasjonskapsler kan brukes til å gjenkjenne IP-adressen din og gi raskere tilgang til nettstedet vårt. Du kan begrense bruken av informasjonskapsler ved å endre innstillingene i nettleseren din, noe som kan begrense din tilgang til nettstedet vårt.

For enkelhets skyld har vi hurtigutsjekking tilgjengelig online. Bare legg til et element i vesken din, gå til vesken din (lenke i øvre høyre hjørne på hver side) og velg ditt foretrukne utsjekkingsalternativ. Gi betalings- og fraktinformasjonen din, og legg inn bestillingen! En ordrebekreftelse vil bli sendt til den e-postadressen som er registrert når bestillingen din er plassert.

Det meste av tiden er at du har tastet inn e-postadressen eller passordet feil.
Hvis du logget på med Facebook eller Gmail første gang, må du klikke på "Logg på med Facebook" eller "Logg på med Gmail "knapp for å logge på.

Nei, du trenger ikke å registrere deg hos ZAPAKA for å bestille.
Du kan fylle ut nødvendig informasjon når du sjekker ut som gjest. Men du vil ikke kunne sjekke ordrestatus eller ordrehistorikk uten å registrere deg.