SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Hvordan bestille en bulkbestilling?

Masseordrer er kjøp som består av 10+ varer av samme stil, størrelse og farge. Ensartede bestillinger for team på 10 eller flere personer regnes også som bulkbestillinger.

For å motta et tilbud på din potensielle bestilling, vennligst gi oss detaljene for bestillingen din via e-post, for eksempel SKU, farge, størrelse, antall varer du vil kjøpe, den spesifikke årsaken til bulkbestillingen, leveringsadressen , og hvis du har spesielle krav til emballasjen eller ankomstdagen osv. Når vi mottar bestillingsinformasjonen din, vil vi tilby deg en spesialpris hvis vi er i stand til å oppfylle bestillingen.

Når du har mottatt tilbudet og bestemt deg for å fortsette, vennligst gi oss beskjed, så sender vi deg en tilpasningslink som du kan betale via nettstedet vårt. Hvis du foretrekker å betale via PayPal direkte, kan vi sende deg en PayPal-lenke som du kan betale. Når du har betalt til oss, vennligst gi oss beskjed, så legger vi varene dine til bestillingen din.

Vi tilbyr ikke gratis prøver. Hvis du vil sjekke varene før bulkbestilling, vennligst legg inn en bestilling på en eller flere varer direkte via nettstedet vårt. Hvis du vil sjekke stoffet etter mottak av produktet, vennligst gi oss beskjed på forhånd, så legger vi ved noen fargeprøver i bestillingen din.

"Vi tilbyr monogramming eller tilpasningstjenester på de fleste av våre varer. Hvis du vil monogramere eller tilpasse varene dine, må du først sjekke med oss om vi kan gjøre det for deg eller ikke.

Merk: De tilpassede varene eller monogrammingelementene kan ikke returneres, byttes eller refunderes. "

Vi kan ikke akseptere retur av bulkbestillinger for øyeblikket.

Vi sender ut bestillingen din med ekspressforsendelse. Behandlingstiden kan variere fra bestillingsantallet ditt. Etter at den er sendt, kan det ta omtrent 6–12 virkedager å ankomme.

Vi kan for øyeblikket ikke tilby grossistkontoer.

"Vi godtar PayPal, PayPal hurtigutsjekking og et kredittkort eller debetkort via Paypal. Her er telefonnummeret +1 720-641-9067 09:00 ~ 17:00 PST ( Mandag til fredag) . Vær oppmerksom på at vi bare kan plassere bulkbestillingen din når vi har mottatt hele betalingen. "