SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Betalingsrelaterte spørsmål

Du kan bruke Paypal eller kredittkort på nettstedet vårt.
PayPal-informasjon: PayPal er en sikker og pålitelig betalingstjeneste som lar deg handle på nettstedet vårt av Visa, MasterCard, American Express, JCB og så videre. Paypal har følgende fordeler:
1. Trygt: PayPal kan skjule dine økonomiske opplysninger, så du ikke trenger å dele dem online. Vi beskytter også kjøpene dine. Hvis det er et problem, kan du få pengene tilbake.
2. Rask: PayPal lar deg betale med noen få enkle klikk. Ingen problemer med å få ut lommeboken eller skrive kortinformasjonen din på forskjellige nettsteder. Alt du trenger er e-postadressen din for rask og enkel betaling.
3. Overalt: PayPal aksepteres på tusenvis av nettsteder, fra ledende merkevarer til små uavhengige forhandlere. Så uansett hvor du handler, fungerer PayPal.
4. Når det gjelder ekstra internasjonale avgifter, forekommer det sjeldent, men hvis gebyrene kreves må kundene betale for det. Håper på din forståelse.

Ja. Vi implementerer en rekke sikkerhetstiltak for å opprettholde sikkerheten til din personlige informasjon. Din personlige informasjon ligger bak sikrede nettverk og er bare tilgjengelig av et begrenset antall personer som har spesielle tilgangsrettigheter til slike systemer, og som er pålagt å holde informasjonen konfidensiell. Når du bestiller eller får tilgang til din personlige informasjon, tilbyr vi bruk av en sikker server. All sensitiv / kredittinformasjon du leverer overføres via Secure Socket Layer (SSL) -teknologi og krypteres deretter i våre databaser.

PayPal vil bli fakturert kort tid etter at du har betalt for bestillingene dine.

Etter betalingen til PayPal vil transakjonen umiddelbart vises, du kan søke ved å logge på dine personlige kontoer.

Først: Vi godtar ikke debet kortbetalinger for øyeblikket. Hoved betalingsmetode er PayPal og kredittkort. For det andre: Om kortet har tilstrekkelig balanse. Tredje: Hvorvidt kredittkortet du har har noen troverdighetsproblemer.

Shopping relaterte spørsmål

(1) Du kan logge inn på nettstedet vårt med din e-post og spore ordrestatusen din i "Mine bestillinger" hvis du plasserte ordren under din registerkonto. (2) Når bestillingen din sendes ut, kan du motta en e-post om sporingsinformasjonen din.

Hvis du har lagt inn bestillingen din, men ikke mottatt en e-postbekreftelse på at bestillingen ble gjort, ikke bekymre deg! Du kan fremdeles ha en bestilling.Du vil bare prøve følgende for å dobbeltsjekke:

(1) Sjekk søppelpost. Våre e-post bekreftelser kan noen ganger havne der.
(2) Hvis du logget på via Facebook eller G-mail, sjekk e-postadressen som er knyttet til det.
(3) Gå til "Mine bestillinger", så vil du kunne se alle bestillingene du har lagt inn, og skal kunne se statusen til den nye bestillingen.
(4) Sjekk bankkontoen din for å forsikre deg om at det er en transaksjon fra ZAPAKA.
(5) Hvis du fremdeles ikke finner noen bekreftelse på at bestillingen din ble plassert, må du definitivt kontakte oss med ditt fulle navn, e-post, telefonnummer og adressen du ga i kassen, slik at vi kan prøve å finne den.

Du kan endre leveringsadressen før forsendelse. Vær så snill kontakt oss. Vi vil endre leveringsadressen din og sende deg en bekreftelses-e-post så snart som mulig.
Selv om vi ikke kan gjøre noen endringer i adressen din hvis pakken din blir sendt, må du kontakte transportøren for å be om endringer i leveransen.
Bestillinger (fargeprøver, tilbehør, stoff osv.) Kan ikke oppdateres når pakken er sendt.

Beklager å forvirre deg. Siden noen produkter på nettstedet vårt er laget på bestilling, trenger vi noen dager på å forberede det, og ytterligere 5 - 7 virkedager på å sende det. Din forståelse vil bli høyt verdsatt.
Vi har sjekket og bekreftet at bestillingen din fortsatt er under utarbeidelse.
Når bestillingen er fullført, ordner vi forsendelsen umiddelbart og sender deg en bekreftelses-e-post inkludert sporingsnummeret. Hvis du ikke mottar e-postbekreftelsen før beregnet leveringsdato, kan du kontakte oss.

Noen, men ikke alle.((Varer på "På lager" -siden, vi kan sendes ut fra lageret vårt innen 48 timer.)

Refusjon og retur relaterte spørsmål

Du må kanskje kontakte oss for å starte returprosessen innen 7 dager etter at du har mottatt varene dine. Vår ettersalgsavdeling vil håndtere problemet.

ZAPAKA vil utstede full refusjon inkludert frakt for eventuelle ødelagte, defekte eller feilutsendte varer. Hvis varen din er skadet eller defekt, kan du kontakte vår kundeservice direkte for å få hjelp til å behandle returen. 

Refusjoner av alle slag behandles alltid tilbake til den opprinnelige betalingsmåten, og for øyeblikket har vi ikke muligheten til å endre betalingsmåten.
• Det tar vanligvis opptil 5-7 virkedager å behandle refusjonen. Når refusjonen er behandlet på slutten, vil vi sende deg en bekreftelse via e-post.
• For returnerte varer som trenger refusjon, må pakken først behandles tilbake til vårt lager etter at vi har mottatt pakken. Det tar vanligvis 10 dager å motta pakken og håndtere refusjonen.
• All PayPal-betaling kan bare refunderes via PayPal, all kredittkortbetaling refunderes bare til det originale kredittkortet. I det usannsynlige tilfellet at du ikke har mottatt en e-post etter tidsrammen vist ovenfor, vennligst kontakt oss, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

• Når retur kommer tilbake til oss, kan det ta noen virkedager før vi behandler bestillingen tilbake til vårt lager. Etter at dette er gjort, sender vi deg en bekreftelse på at bestillingen er returnert og refusjonen din er utstedt.
• Husk at det kan ta transportøren litt tid å få returen tilbake til oss. Hvis du vil holde øye med returen, er det bare å huske å registrere sporingsnummeret for pakken.
• I det usannsynlige tilfellet at du ikke har mottatt en e-post etter at pakken kommer tilbake til oss, vennligst kontakt oss, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.
• Sørg for at du gir oss beskjed om det opprinnelige bestillingsnummer, hvilke varer du har returnert, når dette ble returnert til oss og eventuelle referansenummer (dvs. fra en budtjeneste) når du kontakter oss

Hvis det faktisk er vår feil, vil vi utstede eller erstatte varen for deg. Hvis varen ble skadet under transporten, må leveringsfirmaet også ta noe ansvar.

Pleieinstruksjoner

Pleieinstruksjonene for hvert element er oppført på produktsiden under fanen "Sammensetning". For å ta vare på varen din, anbefaler vi at du følger instruksjonene som finnes på merket. Hvis "Bare renseri" er oppført, er det fordi det er den beste metoden for å ta vare på produktet. Hvis varen inneholder skinn, anbefaler vi at du henviser spørsmål til en skinnspesialist.

Størrelse og fargerelaterte spørsmål

Vennligst referer til størrelsestabellen vår for å velge riktig størrelse.
• Hvis målene dine stemmer overens med størrelsestabellen vår, foreslår vi at du velger standardstørrelse.
• Hvis målene dine ikke finnes i størrelsestabellen, anbefaler vi at du velger tilpasset størrelse for å sikre at kjolen passer deg

Våre fargekart på nettet er justert for å vise fargen så nær fargen på selve stoffene som mulig. Kameraoppløsning og dataskjermer kan imidlertid bety at fargen kan variere litt mellom bildene og selve stoffet.

Hvorfor velge oss

Førsteklasses kvalitet har alltid vært prinsippet for arbeidet vårt. Vi har regelmessige samtaler med våre ansatte som forfrisker dem om kvalitet. Vi forstår at det å opprettholde et høyt nivå på kvaliteten på kjolene våre er hovedfokuset og fundamentet i vår bedrift. Kvalitetssikrings-planen er nøye formulert, og våre kvalitetskontroll-eksperter holder kontinuerlig årvåkenhet på hvert produksjons stadium for å sikre førsteklasses kvalitet.

Menneskelig ressurs er vår ressurs. Vi har en streng screening prosedyre for å velge ut ansatte. De ansatte får regelmessig opplæring for å tilegne seg ny kunnskap. Alle ekspertene våre har god erfaring med mange års arbeid innen sine respektive fagfelt. Vi er en gruppe ambisiøse fagpersoner som spesialiserer seg på kvalitetsvurdering og klesdesign, prototype og materialvalg. Hos ZAPAKA går vi ikke på kompromiss med kvalitet, komfort og passform. Vi gjør alt vi kan for å hjelpe deg med å uttrykke deg i stedet for bare å lage en kjole.

Vi er dedikert til å etablere ZAPAKA som et kjolemerke i verdensklasse. Vi holder prisene rimelige og svært konkurransedyktige. Vårt prinsipp i denne forbindelse er rimelig fortjeneste og høy omsetning. Vi håper å skalere forskjellen ved å få grossist ordre.

Ved streng produksjonsplanlegging og kontinuerlige oppfølging opprettholder vi vår forpliktelse til leveringstid. Vi forstår viktigheten av levering i rett tid for å opprettholde merkevarenes pålitelighet hos våre kunder. Vi forsikrer våre kunder om levering i tide.

Vi har våre egne varelager i alle deler av verden, så vi distribuerer til alle deler av verden! Vi har et sterkt nettverk av leveringstjenester over hele verden. Kundene kan dra nytte av det veletablerte leveringsnettverket for å få sine bestilte kjoler på døren. Når du bestiller på nettsiden vår, vil vi levere varene til deg fra lageret nærmest deg, slik at du kan motta varer du bestilte raskest mulig.

Kunder er våre guder. Vi har ikke satt noe tak på minimum bestilling. Vi er forpliktet til å gi like stor prioritet til store og små kunder. Bestillinger i alle størrelser er velkomne, fra små sendinger til mange tusen.