15% AVSLAG FOR DIN FØRSTE BESTILLING MED KODE: EXTRA15

15% OFF FOR YOUR FIRST ORDER WITH CODE: EXTRA15

SHIPPING

For våre kjoler med tilpasset størrelse:

Som våre tilpassede størrelser er bestillinger laget. Når den er plassert, vil bestillingen din bli bekreftet med vårt lager og kvalitetskontrollteam. Hvis alt ser bra ut (ingen uvanlige målinger, adresseinfo, etc.) vil de godkjenne bestillingen og sende den til skredderne for å komme på jobb. Dette kan ta 1-3 virkedager.

Deretter blir hver kjole bestilt av våre skreddersyr, og tar rundt 2-4 uker. Hvis du har det travelt, kan du kontakte oss for å bekrefte.

For våre generelle kjoler og tilbehør:

Frakttiden består av to seksjoner:

  • Håndteringstid: Verifisering av ordredetaljer, tildeling, kvalitetskontroll og emballasje.
  • Frakttid: Det tar tid å ankomme destinasjonen etter utsendelse fra lagerene våre.

2-5 virkedager

  • Alle ZAPAKA-bestillinger har en håndteringstid før ordren kan sendes fra vårt lager. Med mindre annet er angitt, er det en håndteringstid på 2-5 virkedager for alle varene. Alle varer på bestillingen, unntatt restordrevarer, blir holdt for å levere sammen. Vennligst vurder dette når du velger en leveringsmetode.

Norway Shipping Policy

Gratis frakt er tilgjengelig for alle bestillinger i det kontinentale NO(med unntak av presserende ordrer).

  • Free Shipping

Merk: Bestillinger sendes ikke i helgen, og leveringstidene inkluderer ikke helger, helligdager eller bestillings- / produkthåndteringstider. For presserende bestillinger som du trenger å motta til det bestemte tidspunktet, vennligst kontakt oss.

Internasjonal fraktpolicy

  • Standard levering (GRATIS) tar omtrent 7-14 virkedager for levering.
  • Expedited Shipping ($ 16.88) tar omtrent 5-7 virkedager for levering.

Levering tar vanligvis 5-14 virkedager, men dette er avhengig av region.

Vær oppmerksom på at alle internasjonale bestillinger kan bli pålagt tilleggsplikter, megling eller tilpassede gebyrer ved levering. Disse avgiftene beregnes av tollerne og kan ikke estimeres før forsendelse. Tollforsinkelser er mulig med alle internasjonale bestillinger, noe som kan påvirke ankomsttidene for levering. ZAPAKA har ingen kontroll over tollgebyrer eller forsinkelser. Du kan kontakte ditt lokale tollkontor for å bestemme tollkostnader.

Merk: Fraktetider kan påvirkes i løpet av helligdager, da produsenter og budfirmaer vil begrense driften i løpet av disse tider. Selv om dette dessverre er utenfor vår kontroll, vil vi gjøre vårt beste for å forbedre dette problemet.