SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Om Oss

Opprettet av en jentes kjærlighet til vintageklær, er Zapakano.com her for å tjene likesinnede retro- og vintageinspirerte motefiser. Men denne oase av retro-herligheter dukket ikke opp over natten ...

Flashback til 1968 da grunnlegger Mary Wang ville tilbringe ukedagene sine med å jobbe som salgskvinne og helgene sine tråle loppemarkeder på jakt etter vintage kjoler å legge ut på nettbutikken hennes bare for moro skyld. Siden ekte vintage-elementer ikke er så lett å komme med, la Mary-innfall noen vintage-inspirerte kjoler, og før hun kunne si retro-tastic, begynte ordrer å oversvømme innboksen hennes! Så Mary gjorde det som en hvilken som helst forretningskyndig jente ville gjort.

Mens ZAPAKA bærer mange fantastiske retro-designere, hadde Mary sin egen retro-inspirerte visjon, som oversatte til fødselen av ZAPAKA private label. Dette inkluderer alt fra nydelige blomster chiffonkjoler rett ut fra "Mad Men" hagefester til retro Hollywood-starletinspirerte badedrakter til svarte vinglekjoler med applikasjonsdetaljer som Audrey Hepburn selv ville rase over.

Fra pin up-stiler, vintage-reproduksjonsmote fra 1920-tallet og fantastiske retro-badedrakter, vi vet bare at vi har det du leter etter! Sørg for å like Zapakas Facebook-side, følg oss på Twitter, besøk vår blogg og registrer deg for vårt nyhetsbrev for å følge med på de siste hendelsene.

Zapaka er tilgjengelig for kvinner å sjekke ut på Zapakano.com. Nettstedet er også tilgjengelig for kunder i United States,Canada, Storbritannia, Tyskland, Frankrike og Australia. Nettstedet tilbyr mange unike ting for kvinner rundt om i verden for å sjekke ut for alle de unike behovene som mennesker har.