SHOPPING BAG

Your cart is empty.

Shipping & Leveranse

Før bestillingen din sendes, må Zapaka behandle bestillingen din og legge alle varene dine gjennom sine strenge kvalitetskontrolltester. På grunn av dette er den totale leveringstiden forskjellig fra leveringstiden alene.
Total leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid
Behandlingstid: All normal product will need 5-7 business days to process, except the complicated handwork like beading, embroidery and tie dye will need 13-20 business days to process.
Leveringstid: Det avhenger av hvilken forsendelsesmetode du valgte, standard forsendelsesmetode trenger 7 - 14 virkedager mens den raske forsendelsesmetoden trenger 3-7 virkedager . I tillegg kan du velge vår ‘på lager’ -siden, den vil bli sendt innen 48 timer fra lageret vårt etter at du har bestilt.

Bare kundene fra USA kan bruke PO BOX-adressen, de andre kan ikke. Om APO / FPO-adressene kan ikke alle landene bruke.
Leveringstid til postbokser varierer fra andre og er generelt lenger enn vår vanlige 7-14 virkedag Frakt.

Hvis det skjer, kan det være to grunner:
1.Når vi sender pakkene dine til deg, er det ingen ytterligere oppdateringer fra rederiet på grunn av at pakken din er i transitt. Når den har nådd neste sorteringsanlegg, oppdateres den. Det kan ta et par dager ( 3-7 dager ) å se en aktivitet når den er sendt ut fra slutten. Vi foreslår at du venter noen dager til. Forresten, fordi TNT-leveringsselskapet brukte samme sporingsnummer for de forskjellige destinasjonene. Pakken som ble levert er ikke din. Og det er for forskjellige land. Vær tålmodig og vent.
2.Eller du må skaffe målsporingsnummeret for noen forsendelsesmetoder. Du kan få det nye sporingsnummeret når du sporer på lenken sendt til deg i bekreftelses-e-posten. Hvis du fremdeles ikke finner det oppdaterte sporingsnummeret, kan du kontakte oss. Vi er villige til å hjelpe deg i denne saken.

Pakker kan leveres til postboksen eller signeres av naboene. Vi foreslår at du først sjekker inn i postboksen og hos naboene. Kontakt også ditt lokale postkontor eller rederi med sporingsnummeret. I noen tilfeller kan postkontorer kreve at kunder henter pakker personlig for internasjonale leveranser. Hvis du fremdeles ikke finner pakken, kan du sende inn en billett.

For en ikke-levert ordre, hvis den fremdeles er i behandling, vil det ikke være flere oppdateringer før bestillingen er fullført.
For sendte ordrer, noen ganger tar det flere dager før sporingsinformasjonen er oppdatert. Hvis forsendelsen er fra våre internasjonale lager og er i transitt eller toll toll, vil ikke informasjonen bli oppdatert før den når neste fraktstasjon (kan kreve 3-7 dager ).
Noen ganger har rederiet ikke oppdatert pakkeinformasjonen. Vi foreslår at du venter noen dager til.

Vi jobber alltid med de mest pålitelige leveringsselskapene, og fraktkostnadene avhenger av vekten på varene du bestiller, forsendelsesmetoden du velger og leveringsdestinasjonen. Med tanke på den konkurransedyktige prisen på produktene våre, er det fortsatt ganske kostnadseffektivt å kjøpe fra oss. Vi håper inderlig at du kan prøve, og vi vil aldri svikte deg.

Kjære kunder,
Med den økende bekymringen for Coronavirus (COVID-19), vil vi informere deg om at Zapaka overvåker nøye nyheter og rapporter fra Centers for Disease Control (CDC), og vi tar forholdsregler for å sikre helsen og sikkerheten til våre kunder og ansatte.
Vi forstår at dette kan være en stressende tid for våre kunder siden COVID-19-utbruddet. Vårt kundeserviceteam gjør vårt beste for å demonstrere vår forpliktelse og gi deg den beste assistansen, og vi vil sikre at vårt fokus er å hjelpe deg raskt. Vær sikker på at vi vil svare på hver enkelt av dere så snart vi kan. Takk for tålmodigheten og forståelsen.
Leveransen fortsetter for øyeblikket som vanlig. I tillegg jobber vi hardt for å gjøre leveranser så sikre som mulig. Noen operatører opplever imidlertid forsinkelser på slutten, så når bestillingen din sendes, må du følge med på sporing.
For nye kjøp, vil vi foreta og sende varene i henhold til skreddersydd tid og leveringstid angitt på nettstedet vårt.
Vi må holde oss forent i disse tøffe tider, og vi setter pris på alle kundenes innsats. Vi ønsker å uttrykke våre beste ønsker til deg.
Takk for din tid, tålmodighet og forståelse.
Kjærlighet fra oss alle
Zapaka Team

Vi sender over hele verden til nesten alle land over hele kloden, som dekker Nord- og Sør-Amerika, Europa, Asia, Afrika, Oseania og mer.
Vi bruker tjenestene til store, pålitelige internasjonale transportører for å sikre at pakken din kommer til destinasjonen din trygt og sikkert.
Merknader: Siden avdelingsgodene sendes til utlandet, skal kunden bær tollene som er påløpt.

Hvis fraktdestinasjonen din ikke er tilgjengelig i kassen, er det bare å kontakte oss .

Moms er inkludert i prisene som vises.
Merk: Husk at enkelte land krever tollavgift for tollimport som du kan bli pålagt å betale. For informasjon, spør ditt lokale tollkontor.